Her finder du

FAQ for cykler

Ja, vi har et showroom i Odense, hvor man skal være velkommen til at komme og prøve cyklen. Ring dog gerne inden, da vi ikke har faste åbningstider.

Desværre ikke endnu, men vi arbejder på det!

Eventyrcykler anbefaler klart el-ladcykler med centermotor, og af samme årsag finder du kun el-ladcykler med centermotor hos os. En el-ladcykel med en centermotor er til dig, som ønsker en god og sikker komfort. En el-ladcykel med en centermotor giver dig en stabil og velafbalanceret el-ladcykel, da en centermotor er særlig velegnet til el-ladcykler.

Da sikkerheden altid kommer i første række, har vi valgt at montere hydrauliske skivebremser på vores el-ladcykler. Man kan sige, at hydrauliske skivebremser virker på samme måde som på en bil, hvor selve skiven er fastmonteret på hjulet og drejer med rundt. Til forskel fra en mekanisk skivebremse, som bremser ved hjælp af et kabel, er en hydraulisk bremse et lukket system, der bremser ved hjælp af olie. Dette giver en mere effektiv og sikker opbremsning.

Alle faglærte cykelsmede kan som udgangspunkt fortage service på en EventyrCykel.

Det kommer an på, hvor meget du bruger din el-ladcykel, og hvor stor belastning den udsættes for. Men en god tommelfingerregel er to gange om året. Vi anbefaler dog, at du efterspænder din el-ladcykel hver 3. måned.

Ja, kalechen følger med i prisen.

Ja, vi tilbyder finansiering i samarbejde med Sparxpress.