Her finder du

FAQ for cykler

Ja, vi har et showroom i Odense, hvor man skal være velkommen til at komme og prøve cyklen. Vi holder åbent fra 08.30-16:30 i alle hverdage. 

Desværre ikke endnu, men vi arbejder på det!

Hos EventyrCykler Har vi både cykler med centermotor og baghjulsmotor. Hvilken en du skal købe afhænger primært af dine daglige kørselsbehov. En el-ladcykel med en centermotor er til dig, som ønsker en god stærk motor der performer bedst når du køre med tung last, eller når du køre i et mere kuperet terræn.  samtidig giver motorens power delevery og så følelsen af en mere naturlig cykeloplevelse i nogsætning til baghjulsmotoren , so for nogen godt kan føles som at få et skub. der hvor den til gengæld performer bedst er på pris og strømforbrug, envidere føles den for nogen mere agil og hurtig i optrækket. hvilket gør den særlig god på to hjulet cykler og små ladcykler der er designet med fokus på bykørsel. Så  for at opsumere, er det dine behov og din daglige kørerute der primært bestemmer hvilken type motor der passer til dig.

Da sikkerheden altid kommer i første række, har vi valgt at montere hydrauliske skivebremser på vores el-ladcykler. Man kan sige, at hydrauliske skivebremser virker på samme måde som på en bil, hvor selve skiven er fastmonteret på hjulet og drejer med rundt. Til forskel fra en mekanisk skivebremse, som bremser ved hjælp af et kabel, er en hydraulisk bremse et lukket system, der bremser ved hjælp af olie. Dette giver en mere effektiv og sikker opbremsning.

Alle faglærte cykelsmede kan som udgangspunkt fortage service på en EventyrCykel.

Det kommer an på, hvor meget du bruger din el-ladcykel, og hvor stor belastning den udsættes for. Men en god tommelfingerregel er to gange om året. Vi anbefaler dog, at du efterspænder din el-ladcykel hver 3. måned.
Iforhold til service i forbindelse med garantiperioden skal serviceinterval i brugermanualen følges.

Ja, kalechen følger med i prisen.

Ja, vi tilbyder finansiering i samarbejde med Sparxpress.

banner følg os på instagram