Fyrtøjet

Ladcykel til familiens behov

Med elladcyklen Fyrtøjet får du en prisvenlig elladcykel med plads til fire børn. Den kører sikkert på vejene med hydrauliske skivebremser og skarpe LED for- og baglys. Samtidig får du også en komfortabel tur, da cyklen har både styrdæmpning og anti-tilt system. Og bliver det dårligt vejr, overdækker du let cyklen med det funktionsdygtige kalechesystem du kan tage af og på.

Elladcyklen Fyrtøjet giver altså rig mulighed for hverdagseventyr – og selvfølgelig eventyr på alle andre tidspunkter.

Levering fra 1 til 7 dage

16.499,00 kr.

-
+
Delbetaling
545 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.499 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 545 kr. Samlede kreditomk. 3.108 kr. Samlet tilbagebetaling 19.607 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,20%. Der er fortrydelsesret.

FORTRYLLENDE KVALITET

Stel:

Stål stel med indbygget anti-tiltsystem, der giver sikker styring

Krydsfiner-kasse:
Kassen er lavet af træfiberbeklædt krydsfiner sammensat af miljøvenlig lim

Børstefri motor:

250W nav motor (sidder i baghjulet)

Batteri:

48V 10,4h monteret i ladet

Bremse:

Hydrauliske skivebremser fra Bengal foran, og fælgbremse på baghjulet

Gear:

Shimano 7-speed

Dæk:

punkteringshæmmende dæk med indbyggede reflekser

Vægt:

”Fyrtøjet” vejer 55 kg.

Max lasteevne saddel:

100 kg.

Max lasteevne ladkasse:

100 kg.

Rækkevidde:

Op til 40 km per opladning

Mål:

2300 x 890 x 1100 mm

Ladkassemål:

940 x 666 x 600 mm

ENORMT SIKRE BREMSER

For at sikre en blød og jævn opbremsning for dig er der installeret Bengal hydrauliske skivebremser på beggeforhjul af Fyrtøjet. Bengal er kendt for deres pålidelige bremser i høj kvalitet, så du får en sikker og effektiv opbremsning. Og når du parkerer, sikrer en lille split på håndbremsen, at din elladcykel står fast, uanset om det er på en bakke eller andre steder.

KOM HURTIGT OG LANGT OMKRING

Fyrtøjet har et stort batteri og en stor motor, der giver dig masser af hjælpekræfter og en rækkevidde i top. Med dets 48V, 10,4 Ah li-ion batteri, der er CE-, GS- & TÜV-godkendt, får du op til 45 kilometer på en opladning afhængig af vejr, brug og lastens vægt. Batteriet sidder i en lille ladkasse og er derfor nemt at oplade ved enten at tage det ud, eller mens det sidder i. Motoren er elektrostyret og på hele 250 watt med 48 volts spænding, hvilket giver masser af hestekræfter til vejene.

EN STYRING MED HØJ KOMFORT OG SIKKERHED

Med Fyrtøjet er du sikker i trafikken. Styrdæmpning giver en komfortabel oplevelse med elladcyklen, da modstanden i rattet begrænser potentielt farlige ujævnheder i vejen i at påvirke grebet om elladcyklen. I svingene giver den dobbelt styrdæmpning kombineret med anti-tilt systemet en langt større føling med den – og af den grund en større svingsikkerhed.

BRUGERVENLIG DISPLAY

På LED-displayet kan du se en række informationer om din elladcykel. Derved får du let mulighed for at tilpasse din kørsel til din kørestil og behov. På displayet kan du skifte mellem tre køremoduler: ECO, Sport og City, der som navnene også angiver, tilpasser motorens ydeevne og tophastighed, så du kan få ekstra kræfter til bakkerne eller spare kræfter og penge i din daglige kørsel.  

SOLID ASSISTANCE

Fyrtøjet giver dig en tilpasset assistance. På LED-displayet kan du følge med i dens nuværende indstilling og selv trykke dig til den type hjælp, du ønsker. Tophastighed er 25 km/t grundet lovgivning, hvilket er rigelig hjælp til mange typer kørsel. Har du brug for at trække den har Fyrtøjet også en decideret ”walk-assist,” (gå-funktion på dansk) – så når du trykker på den, kan du nemt trække cyklen uden besvær.

OFTE KØBT SAMMEN MED

- Tilbehør