Klods-Hans Plus

Ladcykel til familiens behov

Til forskel fra Klods-Hans er vores plus model udstyret med en firkantet kasse med en låge og klapbænk.
Klods-Hans plus er til dig, der søger en ladcykel i høj kvalitet med en lang rækkevidde per opladning, og hvor bremserne virker, som de skal. Klods-Hans plus er gennemtestet, og sammensætningen af de nøje udvalgte komponenter giver en komplet ladcykel, hvor sikkerheden er i top, og du med ro i sindet kan bevæge dig ud på vejene. Om så du skal ud på jagt efter nye træsko eller prinsesser, så bringer Klods-Hans dig sikkert fra A-Z.

Spænd hjelmen og ta’ med på eventyr!

Fri levering fra 3-10 dage!

32.499,00 kr.

Ikke på lager

BESKRIVELSE

Klods-Hans Plus er til dig, der søger en ladcykel i høj kvalitet med en lang rækkevidde per opladning, og hvor bremserne virker, som de skal. 

Klods-Hans Plus er udstyret med et stort Samsung batteri, en stærk 120 Nm centermotor, trinløse Enviolo gear, LED belysning, alle lovpligtige reklekser, hydrauliske skivebremser og anti-tiltsystem, der sikrer hurtigt og sikker opbremsning.

Batteriet er et stort 14 Ah-batteri/48V med Samsung-celler. På en enkelt opladning kan man efter optimale forhold forvente at køre helt op til 80 kilometer. Batteriet sidder monteret i cyklens kasse under den ene bænk, hvor det sikkert kan aflåses bag en træ-klap. Batteriet kan også aflåses i sig selv, og kan nemt afmonteres, når man vil have det ud af cyklen. Det tager cirka 8 timer at oplade batteriet, og det kan oplades både imens det sidder monteret på cyklen og når det er taget ud, alt efter behov. 

Klods-Hans Plus kommer monteret med et brugervenligt display, som blandt andet viser cyklens hastighed og den estimerede tid for, hvornår batteriet trænger til opladning. På displayet har du også mulighed for nemt at vælge mellem 5 hjælpeprogrammer, som styrer hvor meget hjælp man vil have fra cyklens stærke centermotor fra 0 til 5. Gennem displayet har du også mulighed for at vælge cyklens walkassist, der gør det muligt for motoren at hjælpe selv når du går ved siden af cyklen.  

Klods-Hans Plus er gennemtestet, og sammensætningen af de nøje udvalgte komponenter giver en fuldt udstyret ladcykel, hvor sikkerheden er i top, og du med ro i sindet kan bevæge dig ud på vejene. Klods-Hans Plus har et komplet hydraulisk skivebremsesystem som sørger for sikker opbremsning, selv når du har ladet fuldt lastet. Desuden er Klods-Hans Plus’ stel udstyret med et anti-tilt system, så du roligt kan svinge, dreje og bremse uden bekymringer. 

Klods-Hans Plus’ ladkasse er udstyret med to bænke, en dør på forsiden af kassen, en skridsikker bundmåtte og en kantliste hele vejen rundt foroven. På ydersiden af kassen er der monteret trædebeslag både over og foran hjulene på begge sider, så børn sikkert kan kravle op i kassen. Ladkassen har også et indbygget kalechesystem, som nemt kan trækkes op og monteres, selv når man er ude på tur.  Klods-Hans Plus’ bænke leveres med tykke hyndepuder og 2 Y-seler monteret på hver bænk, så man sikkert og komfortabelt kan transportere op til 4 børn.

Ved hver Klods-Hans Plus medfølger der desuden også en vandafvisende kaleche, så ladet kan tildækkes i tilfælde af regn. Kalechen har indbyggede reflekser hele vejen rundt, for yderlige synlighed til dig og din cykel i trafikken.  

Om så du skal ud på jagt efter nye træsko eller prinsesser, så bringer Klods-Hans Plus dig sikkert fra A-Z.

Spænd hjelmen og ta’ med på eventyr!

FORTRYLLENDE KVALITET

Stel:

Aluminiumssvejset stel med indbygget anti-tiltsystem, der giver sikker styring

Krydsfiner-kasse:
Kassen er lavet af træfiberbeklædt krydsfiner sammensat af miljøvenlig lim

Center-motor:

Ananda 48V, 250W, 120 Nm

Batteri:

Samsung 48V 14h 644Wh

Bremse:

Hydrauliske skivebremser fra Bengal

Gear:

Trindløst gear fra Enviolo 330

Dæk:

Innova dæk med indbyggede reflekser

Vægt:

”Klods-Hans” vejer 65 kg.

Max lasteevne saddel:

100 kg.

Max lasteevne ladkasse:

100 kg.

Rækkevidde:

Op til 80 km per opladning

Mål:

2270 x 900 x 1310

Ladkassemål:

950 x 700 x 590

BRUGERVENLIGT DISPLAY

På displayet på styret kan du følge med i, hvilken hastighed du cykler med, og den estimerede tid for, hvornår batteriet skal lades op igen. Derudover viser displayet også tid og distance. Med få knapper og et overskueligt display er Klods-Hans nem at håndtere.

SIKKERHED FREM FOR ALT

Klods-Hans bringer dig sikkert frem til din slutdestination. Ladcyklen er udstyret med hydrauliske skivebremser og en anti-tilt funktion, der giver en sikker opbremsning uden bekymring for at vælte. Sikkerhed er vores topprioritet – både du og din last er i trygge hænder.

Masser af udstyr

Cykler fra EventyrCykler bliver altid leveret samlet og i komplet stand. Med ladcyklen følger:

Klods-Hans er fuldt udstyret og klar til brug.

KVALITETSBREMSER

For at undgå usikkerhed ved opbremsning i trafikken er Klods-Hans udviklet med et effektivt bremsesystem med hydrauliske skivebremser, der bidrager til en sikker og komfortabel køreoplevelse. Hydrauliske skivebremser er en pålidelig bremse, der bremser, når du vil have det, og som kan håndtere mange kilo.

GOD OPBEVARINGSPLADS

Klods-Hans er udstyret med en rummelig ladkasse af krydsfiner, der kan bære op til 90 kg. Der er god plads til børn, tasker, madpakker, og hvad du ellers skal medbringe til et eventyr. Ladkassen er desuden vandafvisende og udstyret med et slidstærkt og skridsikkert underlag.

DET BÆREDYGTIGE VALG

En ladcykel fra EventyrCykler er et praktisk, smart og bæredygtigt alternativ til biltransporten. Du slipper for dyre afgifter, trafikpropper og at lede efter parkeringspladser – alt sammen mens du får frisk luft. Hold den bæredygtige fane højt, mens du triller ud på eventyr i Klods-Hans.

OFTE KØBT SAMMEN MED

- Tilbehør