EventyrCykler ApS
Stenhuggervej 28 
5230 Odense M 
TLF: +45 4245 4471
CVR: 41679212

Betaling

EventyrCykler ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay Online, ViaBill, Visa Electron, ApplePay.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

EventyrCykler ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Levering af tilbehør og reservedele til cykler hos Eventyrcykler ApS tager normalt 5-10 hverdage. Varerne bliver afsendt enten ved afhentning eller med GLS, DAO eller PostNord, og fragtomkostningerne beregnes ud fra vægten, medmindre andet er opgivet. Når du bestiller, kan du vælge mellem at få pakken sendt med eller uden omdeling. Uanset hvad du vælger, vil du altid modtage et track and trace-nummer, så du kan følge din pakke fra lageret til din adresse.

Ved bestilling af en el-ladcykel hos Eventyrcykler ApS benytter de sig af  som samarbejdspartner til levering. Når du har bestilt din ladcykel, pakker Eventyrcykler ApS den og sender den afsted inden for maksimalt 10 hverdage. Derefter vil fragtfirmaet kontakte dig for at arrangere levering af cyklen til dig. Det er dog ikke muligt at give et track and trace-nummer i forbindelse med levering af cykler.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Det er vigtigt, at du sender pakken direkte til os, og ikke til en pakkeshop eller lignende. Vi anbefaler derfor, at du benytter GLS, DAO eller PostNord. Skal du returnere en el-ladcykel eller andet køretøj, anbefaler vi at du bruger et anerkendt vognmandsfirma.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail Kontakt@EventyrCykler.dk . I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Som kunde hos Eventyrcykler ApS har du mulighed for at benytte dig af din fortrydelsesret i henhold til købeloven. Det betyder, at du har 14 dage til at afprøve din nye elcykel og beslutte dig for, om den lever op til dine forventninger. Hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du informere virksomheden skriftligt via e-mail på Kontakt@EventyrCykler.dk og indgå en aftale, inden du fysisk kan returnere ladcyklen.

Når du returnerer cyklen, skal den være i samme stand, som da du modtog den, og må maksimalt have kørt 5 km. Cyklen skal også være ren og fri for skidt og snavs, da Eventyrcykler ApS ikke kan tilbagebetale den fulde købesum, hvis cyklen har brugsspor, slid eller skidt. Hvis cyklen ikke er ren ved returnering, vil der blive trukket 650,00 kr. fra returbeløbet.

For at sikre, at cyklen ikke tager skade under transporten tilbage til virksomheden, skal den emballeres forsvarligt og sendes med et professionelt fragtfirma, der har erfaring med at transportere ladcykler. Eventyrcykler ApS modtager ikke pakker, der er sendt pr. efterkrav eller lignende.

Hvis cyklen har kørt mere end 5 km, vil der blive fratrukket 25% af salgsprisen ved eventuel returnering. Hvis cyklen har yderligere skader efter brug eller har kørt mere end 5 km, vil fratrækningsprocenten blive bestemt af Eventyrcykler ApS baseret på en vurdering af cyklens stand.

Det er også vigtigt at bemærke, at du som kunde selv skal afholde omkostningerne ved returnering af cyklen. Det er derfor vigtigt, at du sender pakken og eventuelle cykler direkte til Eventyrcykler ApS og ikke til en pakkeshop eller lignende.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.

Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til EventyrCykler ApS i rimelig tid efter varens modtagelse.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. EventyrCykler ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

EventyrCykler ApS
Stenhuggervej 28
5230 Odense M 
TLF: +45 42 45 44 71

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Køb

EventyrCyklar ApS forbeholder sig retten til at annullere en bestilling uden varsel og uanset købsdato, produkt og pris. Dette betyder, at selvom en bestilling er blevet afgivet og betalt, kan EventyrCyklar ApS stadig beslutte at afvise den og annullere ordren.

Garnti

Vi tilbyder en 12-måneders garanti på produkter købt hos os. Garantien dækker også batteriet, med undtagelse af tilfælde hvor det sælges videre eller overdrages til en tredjepart samt situationer, hvor batteriet er blevet behandlet forkert, viser tegn på tab eller stød, eller er blevet forkert opladet over tid. Garantiperioden træder i kraft på dagen, hvor cyklen leveres eller overdrages til kunden, og er betinget af obligatoriske serviceeftersyn.

Denne garanti er ikke gældende i følgende tilfælde og for sliddele:

1. Knækket eller bøjede eger

2. Korrosion og rust

3. Skader forårsaget af ulykker eller force majeure

4. Skader som er forsaget af manglede vedligeholdes eller service af produktet.

5. Justering, slid, til spænding og vedligeholdes af hjul, eger, bremser, og bolte.

6. Skader som er forsaget ved forkert brugt eller overbelastning i forhold til de specifikationer der er opgivet

7. Punkteringer af dæk

8. Gear, krank og mekaniske kabler

9. Skader er er forsaget af uforsvarlig brug eller forkert brug af produktet.

10. Skader der er forsaget som følge af service udført af personer med mangle kompetence

11. Overskader der har taget skade ifølge af afblege fra solen.