– Historien bag

DRØMMEN OM EVENTYR BLEV TIL EVENTYRCYKLER

SIKKERHED, GODE PRISER OG KVALITETSBEVIDSTHED

I hjertet af Danmark, hvor iværksætterånden blomstrer, mødte Rico og Jannick hinanden under deres studietid på Syddansk Universitet. Deres fælles passion for cykling og innovation førte til en vision om at skabe et cykelbrand, der kombinerer kvalitet, funktionalitet og prisvenlighed. Som familiefædre forstår de vigtigheden af pålidelig og sikker transport, hvilket inspirerede dem til at fokusere på et specifikt produkt: ladcyklen.

Med deres nye brand ønsker Rico og Jannick at revolutionere markedet for ladcykler. De er dedikerede til at tilbyde kunderne en højkvalitets ladcykel til en pris, der er markant lavere end konkurrerende modeller med sammenlignelige komponenter. Deres mission er at gøre det nemmere og mere overkommeligt for familier at nyde de mange fordele ved en ladcykel i deres daglige liv, samt at vise at en ladcykel er et fantastisk, og miljøvenlgt, alternativ til bilen.

Rico og Jannick er ikke bare iværksættere; de er visionære, der ser potentialet i at bringe familier sammen gennem bæredygtig og overkommelig transport. Deres cykelbrand er mere end bare et firma – det er en bevægelse mod en grønnere, sundere og mere familievenlig transportløsning.

”EVENTYRET VENTER DERUDE, PÅ DEN SOM ER KLAR PÅ AT GRIBE DET”

Både Jannick og Rico  har børn, og det var derfor med det ønske, at skabe flere oplevelser med dem, samt at gøre hverdagen grønne, ankler og billiger, at de  undersøgte markedet for el-ladcykler. Det var vigtigt for dem at skabe en   cykel, hvor de begge var tryg ved at køre med deres egne børn, så de kunne fokusere på at skabe minder, frem for at bekymre sig om sikkerhed. Det blev starten på fortællingen om EventyrCykler.

DET BEDSTE AF DET BEDSTE

Som maskinmester har Jannick en god forståelse for godt håndværk, hvilket også har påvirket processen i udviklingen af el-ladcyklen. Rico er Ingeniør i Produktudvikling og har en baggrund som smed. hvilket giver en stærkt fundament for at udvikle de bedste ladcykler til prisen. Kun det bedste er godt nok – og efter flere års udvikling, prototype-design, kvalitetstests og testkørsler er vi nu kommet frem til 3 serier af produkter, som har klaret alle vores skrappe krav, og som vi derfor mener, er klar til at komme på markedet. Vi hundplukker de bedste komponenter, fra hele verden. samtidig er vi i tæt dialog med alle i vores supply chain, når det kommer til design og udvikling, hvad enter der er eget design, eller indkøbte komponenter. Herefter samler vi alle vores cyklerne i EU og sælger dem til hele verden, igennem vores webshop, netværk af forhandlere og hvor eget showroom med eget værksted i Odense M.

Oplev El-Ladcykler – Gratis Testkørsel og Personlig Vejledning

Er du på udkig efter den perfekte el-ladcykel? Hos EventyrCykler i Odense, tilbyder vi en unik mulighed for at udforske vores brede sortiment af el-ladcykler. Vores showroom er åbent fra mandag til fredag, 8:30 til 16:30, hvor du kan opleve vores topmoderne el-ladcykler og få en følelse af kvaliteten og komforten ved selv at testkøre dem – helt uden omkostninger.

Vores erfarne team står klar til at assistere dig med personlig vejledning og svarer gerne på alle dine spørgsmål om ladcykler med el. Vi forstår, at køb af en el-ladcykel er en vigtig beslutning, og derfor ønsker vi at sikre, at du føler dig helt tryg før dit køb. Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende prøvetur, så du kan være sikker på at træffe den bedste beslutning.


Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af gode tilbud og nyheder fra Eventyrcykler. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret.