– Historien bag

DRØMMEN OM EVENTYR BLEV TIL EVENTYRCYKLER

SIKKERHED, KUNDESERVICE OG KVALITETSBEVIDSTHED

I spidsen for EventyrCykler står Jannick Skytte, der selv er uddannet maskinmester med en baggrund i den maritime industri. Herfra har han tilegnet sig værdierne om sikkerhed, kundeservice og kvalitetsbevidsthed, der havde en afgørende betydning for driften på hans arbejdsplads. Disse værdier var vigtige at viderebringe i EventyrCykler, hvor visionen er at blive den foretrukne el-ladcykelleverandør af komfortable, kvalitetsmæssige og bæredygtige el-ladcykler.

”EVENTYRET VENTER DEN, SOM FORSTÅR AT GRIBE DET”

Jannick har selv tre børn, og det var med et ønske om at skabe flere oplevelser med dem, at han undersøgte markedet for el-ladcykler. Det var vigtigt for ham at have en cykel, hvor han selv var tryg ved at køre med sine egne børn, så de kunne fokusere på at skabe minder frem for at bekymre sig om sikkerhed. Det blev starten på fortællingen om EventyrCykler.

DET BEDSTE AF DET BEDSTE

Som maskinmester har Jannick en god forståelse for godt håndværk, hvilket også har påvirket processen i udviklingen af el-ladcyklen. Kun det bedste er godt nok – og efter flere års kvalitetstests og testkørsler er vi nu kommet op med et produkt, vi mener, er godt nok til at sætte på markedet. Vi udplukker de bedste dele fra hele verden, hvorefter vi samler cyklerne i EU og sælger dem til hele verden igennem vores webshop, forhandlere og fysiske butik i Odense.

BESØG VORES SHOWROOM I ODENSE

I vores showroom i Odense kan du komme ind og se vores modeller og testkøre kvit og frit. Vores team står klar til at vejlede dig og besvare de spørgsmål, du måtte stå inde med. Vi ved, det er en stor investering, så derfor tilbyder vi, at du gratis kan få lov at prøve en af vores el-ladcykler, inden du træffer den endelige beslutning.

Har du lyst til at testkøre en el-ladcykel fra EventyrCykler i Odense? Book en tid herunder, eller ring til os.

Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål. Ring til os på: +45 4245 4471