Søg
Close this search box.

EL-LADCYKLER TIL VIRKSOMHEDER

- Kom hurtigere frem og reklamér samtidig for dit brand

BÆREDYGTIG, RUMMELIG OG REKLAMEPLADS – EVENTYRCYKLER

Mangler din virksomhed en mere praktisk måde at transportere varer, udstyr eller medarbejdere på, hvor du samtidig kan reklamere for dit brand? En el-ladcykel fra EventyrCykler garanterer dig komfortabel transport af varer og cyklist. Vi leverer el-ladcyklerne fuldt monterede med logo og andet udstyr, så den er køreklar, når du modtager den. Du kan få leveret el-ladcykler fra EventyrCykler i hele landet. Søger du en specialaftale, står vi altid klar ved telefonen til at finde en løsning. Find vores kontaktoplysninger her.

UDNYT CYKELSTIERNE I STORBYRÆSET

El-ladcykler til erhverv åbner op for helt nye logistiske muligheder, særligt i storbyerne, hvor trafik og parkering kan være en udfordring. Med el-ladcykler fra EventyrCykler kommer du med på den grønne trend og giver dine medarbejdere bedre forhold til at transportere sig rundt i storbyerne. Slut med trafikpropper og umulige parkeringsforhold – ind med hurtigere transporttid med det bæredygtige alternativ, hvor du samtidig kan reklamere for dit brand.

EKSTRA REKLAME

Endnu en fordel ved en el-ladcykel fra EventyrCykler er den store ladkasse, hvor der er plads til logo og branding af din virksomhed. Samtidig viser din virksomhed også, at den tager et aktivt valg i den grønne debat ved at tage cyklen frem for bilen.

FÅ EN UNIK EL-LADCYKEL

Hos EventyrCykler tilbyder vi at skræddersy en el-ladcykel, der passer til dine behov. Skal ladkassen være lukket eller åben, foran eller bagved, og hvor mange kilo skal den holde til? Kontakt os, så vi kan få en snak om, hvad du har brug for i en el-ladcykel, så vi sammen kan finde en løsning.